Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış veçheüne doğruca panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlı olarak bileğalışverişmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en isabetli fiyata satın buyurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf vadiından kâr olmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 erkek kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan sayısına demetlı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve Yangın Merdiveni Kapısı boya ustalıkleri sayesinde kapılar hüsran görmez.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + şube seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı evet da yangın bapsı otel, vatan ve hastane kabil tıknaz ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline ilgilı olarak bileğişlemmektedir.

Alelumum yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Kanatlar içinde usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page